Meny Stäng

Cyber Monday

Det är ingen hemlighet att Cyber Monday är en av årets största shoppingdagar, näst efter Black Friday och Mellandagsrean. Det är en bra tid att göra fantastiska erbjudanden på elektronik, heminredning, kläder och mer. Men med så många tillgängliga rabatter kan det vara svårt att veta var man ska börja. Här är några strategier du kan använda för att spara pengar när du handlar på Cyber Monday!

Kolla upp i förväg

Det bästa sättet att se till att du får bästa möjliga affär är att göra din research i förväg. Gör en lista över de varor du letar efter och kolla in deras priser i olika butiker innan Cyber Monday ens börjar. Detta ger dig en god uppfattning om vilken typ av rabatter du kan förvänta dig när du handlar på Cyber Monday. Du kommer också att kunna upptäcka alla erbjudanden som verkar för bra för att vara sanna – vilket kan tyda på att något inte står rätt till med dem.

Handla tidigt

Det lönar sig att handla tidigt på Cyber Monday! Många återförsäljare erbjuder tidsbegränsade erbjudanden under hela dagen, så om du väntar för länge kan du gå miste om några fantastiska fynd. Dessutom tenderar populära varor att sälja slut snabbt – så om det är något speciellt du har koll på, lönar det sig att agera snabbt!

Registrera dig för e-postvarningar

Om du vill hålla dig uppdaterad om kommande försäljningar och kampanjer, registrera dig för e-postvarningar från dina favoritåterförsäljare. På så sätt, så fort de tillkännager nya erbjudanden eller rabatter, kommer du att vara bland de första som får reda på dem! Dessutom erbjuder många återförsäljare exklusiva rabatter och kampanjer endast tillgängliga via e-postvarningar – så detta är ett enkelt sätt att få tillgång till ännu bättre erbjudanden än vad som annonseras offentligt.


Det råder ingen tvekan om att Cyber Monday är en av de bästa tiderna på året för att hitta fantastiska erbjudanden online! Genom att göra din research i förväg och registrera dig för e-postvarningar från dina favoritåterförsäljare kan du maximera dina besparingar samtidigt som du får exakt det du behöver. Så dra nytta av dessa tips och tricks och börja spara pengar denna Cyber Monday!